033opdefiets wint de “Most Trusted Cycling Support Community 2023” Award in de Benelux Enterprise Awards

Het is met grote vreugde en trots dat wij vandaag aankondigen dat 033opdefiets is bekroond met de "Most Trusted Cycling Support Community 2023" Award in de Benelux Enterprise Awards 🥳!

Deze prestigieuze erkenning is een eerbetoon aan onze voortdurende toewijding aan excellentie en innovatie binnen de wereld van fietsondersteuning en dienstverlening.

De reis naar deze overwinning begon met onze nominatie voor het programma. Het onderzoeksteam heeft de selectie verricht. Dit team heeft zich onvermoeibaar ingezet om alle beschikbare openbare bronnen te onderzoeken, waaronder onze websites, externe beoordelingssites en sociale media.

Het selectieproces is strikt op basis van verdiensten en omvat geen financiële factoren. De awards worden toegekend aan bedrijven die in staat zijn om hun diensten op het hoogste niveau te leveren. Bij EU Business News streven zij ernaar om bedrijven van alle groottes in heel Europa te erkennen en te belonen.

Het betreden van de Benelux Enterprise Awards 2023 is een onschatbare kans voor prijswinnaars om te profiteren van het bereik van EU Business News, met een lezerspubliek van 58.000 individuen en professionals.

Uit het juryrapport: "We zijn verheugd om u te laten weten dat uw nominatie met succes de onderzoeksfase heeft doorlopen en is doorgegeven aan het panel voor de uiteindelijke beoordeling. We zijn er trots op de prestaties te erkennen van enkele van de meest opmerkelijke en innovatieve bedrijven in de regio.

Daarom is het met groot genoegen dat wij u vandaag benaderen en u informeren dat 033Opdefiets is bekroond met de "Most Trusted Cycling Support Community 2023" Award in de Benelux Enterprise Awards 2023!

Wij hopen van harte dat u tevreden bent met de uitkomst van deze aankondiging en dat deze uw positie als marktleider in uw branche weerspiegelt. Onze erkenning is een getuigenis van uw toewijding aan excellentie en uw voortdurende streven naar klanttevredenheid."

Wij danken jou voor de voortdurende steun en kijken ernaar uit om nog vele jaren van uitstekende dienstverlening te bieden aan de inwoners en bezoekers van Amersfoort en omgeving. En mooi dat Amersfoort ook deze week verkozen is tot Europese stad van het jaar.

Met oprechte dankbaarheid,

Jocelyn community manager 033opdefiets

#BeneluxEnterpriseAwards #Excellentie #Fietsondersteuning #Dienstverlening #Trots #AwardWinnaar #033Opdefiets

🚴‍♀️🌍🥳