ICFF AMERSFOORT

ICFF AMERSFOORT (FIETSFILMFESTIVAL)

Het eerste Amersfoortse Fietsfilmfestival vond op 9 september plaats en werd mede mogelijk gemaakt door 033opdefiets! Onderstaand staat beschreven wat het ICFF Amersfoort inhoudt. Doe je ook mee volgend jaar?

 

Introductie

Het International Cycling Film Festival Amersfoort, kortweg ICFF Amersfoort, bestaat uit meer dan een heleboel fietsfilms, afkomstig uit de hele wereld. Het festival begint met twee verschillende fietstochten waarna je lekker lui kan genieten van de films.

Het actieve deel bestaat uit twee verschillende tochten:
>11.00 uur start Toertocht Snel Verzet
>12.00 uur start Amersfoortse Alleycat

Daarna staan er twee films op het programma:
>14.00 - 15.00 uur eerste filmblok
>15.30 - 16.30 uur tweede filmblok

Tijd om de benen te strekken en iets te gaan eten.

>18.30 - 22.00 uur hoofdprogramma ICFF Amersfoort. Een afwisselend programma van internationale fietsfilms, geselecteerd door het ICFF. Van animatie tot documentaire en van gesproken (verschillende talen) films tot films zonder taal. Je tickets bestel je via de website van Lieve Vrouw.

Heb je leuke ideeën of lijkt het je leuk om mee te helpen in de uitvoering, dan brengen we je graag in contact met de organisatie.  Neem contact met ons op: info@033opdefiets.nl.

 

MEEDOEN

Meld je aan met je organisatie of help mee dit experiment verder te trekken!

NIEUWSBRIEF?

DEEL DIT PLAN

VOLG ONS

VRAAG OF TIP?

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Contact

Neem contact op via info@033opdefiets.nl

033opdefiets maakt onderdeel uit van Bureau voor fietsstimulering triple Joy

Initiatief

033opdefiets in de regio Amersfoort, Leusden en omgeving. Dus ook van jou! 033opdefiets wordt sinds 2016 mede mogelijk gemaakt door een kernteam van bewoners en ondernemers in Amersfoort. Samen werken we aan een mooiere regio Amersfoort.