033opdefiets genomineerd voor de Benelux Enterprise Awards 2023!

033opdefiets is verheugd en trots om aan te kondigen dat we in juni zijn genomineerd voor de prestigieuze Benelux Enterprise Awards 2023. Deze nominatie is het resultaat van een zorgvuldig en onafhankelijk selectieproces dat wordt gehouden om de meest opmerkelijke en innovatieve bedrijven in de regio te erkennen.

De Benelux Enterprise Awards 2023 hebben tot doel uitstekende bedrijven in de Benelux-regio te belonen, ongeacht hun omvang of sector. Dit jaar heeft ons bedrijf, 033opdefiets, de aandacht getrokken van het onderzoeksteam van EU Business News, dat bedrijven selecteert die uitblinken in België, Nederland en Luxemburg.

Wat dit selectieproces bijzonder maakt, is dat het 'geen betaal-om-genomineerd-te-worden' beleid hanteert. Bedrijven worden niet verplicht om kosten te maken om deel te nemen. Dit proces is eerlijk en open, waarbij zowel organisaties als derden bedrijven kunnen nomineren. Tijdens hun uitgebreide onderzoek ontdekte het team van EU Business News 033opdefiets als een potentieel kanshebber voor deze eer.

Het onderzoeksteam van EU Business News voert een diepgaand onderzoek uit en stelt een dossier samen voor de genomineerden gedurende enkele weken. Dit dossier wordt vervolgens beoordeeld door een onafhankelijke jury om de winnaars van de Benelux Enterprise Awards 2023 te bepalen.

Bijzonder is dat 033opdefiets ervoor heeft gekozen om geen ondersteunend bewijsmateriaal te verstrekken, wat een risico met zich meebracht. Dit risico werd echter beloond, want onze onafhankelijke informatie is erkend door het team van EU Business News en benadrukt onze positie als marktleider in onze branche, namelijk fietsondersteuning en dienstverlening.

De onafhankelijke jury houdt rekening met alle verstrekte documentatie en relevante informatie. Dit omvat ook informatie die door de genomineerden is verstrekt en informatie die door toegewijde onderzoekers van EU Business News uit openbare bronnen is verzameld.

Om een Benelux Enterprise Award te ontvangen, moeten de winnaars deskundigheid in hun vakgebied kunnen aantonen, toewijding aan klantenservice en tevredenheid, en toewijding aan excellentie en kwaliteit.

Dit eerlijke en zorgvuldige beoordelingsproces heeft EU Business News veel succes en erkenning opgeleverd. Het onderstreept onze overtuiging dat de winnaars niet worden bepaald door populariteit van stemmen, maar door hun bijdragen aan de industrie.

Deze nominatie voor de Benelux Enterprise Awards 2023 is een bron van grote trots voor 033opdefiets. We willen onze dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes en we kijken vol verwachting uit naar de uitkomst van de awards.

🚴‍♀️🌍