Ik fiets voor Euro 20,- korting naar de Fietsvoordeelshop.nl

Ik fiets naar Fietsvoordeelshop Amersfoort.IMG_9498

De Fietsvoordeelshop.nl biedt veel voor weinig. Er is een enorm aanbod aan fietsen, zowel kinderfietsen, gewone fietsen als elektrische fietsen. In de grote winkel in Amersfoort aan de Nijverheidsweg Noord vind je alle grote A-merken. Naast de bekende Nederlandse merken zijn er ook nog een aantal Duitse merken. “We bieden de fietsen net even voordeliger aan dan bij de concurrent, vandaar Fietsvoordeelshop! We zijn een echte winkel en geen internetwinkel.”

Tim Haijkens, de manager van de Fietsvoordeelshop.nl in Amersfoort vertelt ons van 033opdefiets trots over het concept en zijn winkel. “De Fietsvoordeelshop.nl bestaat al bijna 50 jaar in Nederland. De eerste winkel werd geopend in Opmeer. Inmiddels zijn er negen winkels en er volgen er nog meer. De winkel in Amersfoort is alweer 5 jaar open.

2020 een bijzonder jaar. “Het is dit jaar nog nooit zo druk geweest in de winkel. Door Corona blijft men thuis, openbaar vervoer wordt gemeden, men gaat niet naar het buitenland, er is niet zoveel meer te doen en het vakantiegeld blijft over. Het zijn allemaal factoren om de fiets te pakken.”

Ook de Fietsvoordeelshop.nl doet mee aan de campagne van Ik fiets. Fietsers krijgen bij een minimale besteding van Euro 50,-Euro 20,- korting bij een aankoop. Tim heeft ook nog een oproep: “Laat de auto staan, ga wat meer op de fiets naar het werk! Goed voor het milieu en voor de gezondheid. Fietsen is leuk en geniet van de omgeving!”
Meer info:

Ik fiets: https://www.ikfiets.nl/
Fietsvoordeelshop.nl Amersfoort: https://www.fietsvoordeelshop.nl/winkels/amersfoort