Ik fiets naar Hoog Vuur in Amersfoort

Ik fiets naar Hoog Vuur Amersfoort.IMG_9541

Je kunt natuurlijk wel heerlijk blijven koken en de maaltijden aan huis laten bezorgen of afhalen. En dat is precies wat Hoog Vuur nu doet in coronatijd. En hoewel we de beleving van het restaurant missen, weten ze ook het afhaalpunt weer sfeervol aan te bieden. Wij van 033opdefiets spreken Paula, full-time medewerker van Hoog Vuur. De avond valt, de maan schijnt en Hoog Vuur is open!

“Mensen kunnen gewoon bij ons bestellen. Wij maken de maaltijden op een eerlijke manier klaar in onze houtovens. We proberen zoveel mogelijk lokale ingrediënten te gebruiken en lekker met de seizoenen mee te gaan. We bieden een wisselend menu.”

Tijdens ons bezoek staat er een heerlijke hertenstoof op het menu vertelt Paula. “Daar kan ook een lekker biertje bij besteld worden. En dan kunnen mensen de maaltijen afhalen of we bezorgen de maaltijd als het kan op de fiets! Thuis kunnen mensen er dan de laatste hand aan leggen en lekker eten.”

Ook Hoog Vuur doet mee met de Ik fiets actie. Als het weer kan dan kun je voor 100 punten een gratis kopje koffie, cappuccino, latte of thee bij lunch of diner bestellen. Fiets dus nog even door, haal bijvoorbeeld een maaltijd af bij Hoog Vuur, en spaar die punten bij elkaar!

Meer informatie:

Hoog Vuur: https://hoogvuur.nl/
Ik fiets: https://www.ikfiets.nl/