Ik fiets naar Queens Bakery en ’t Mondkapjes Atelier

Queens-Montkapjesatelier Amersfoort-IMG_9512

Taartjes, broodjes en een compleet ontbijt op bed. In de bakfiets van Queens Bakery past alles. “We bieden sinds kort een Turkish Breakfast aan. We hebben nu zes verschillende boxen waaronder ook een vintage high tea box. We komen dus nu bij de mensen thuis”, vertelt Paula Bouwer.

Bij Queens City Hotel and Vintage Bakery Café zijn ze sinds de coronacrisis niet bij de pakken neer gaan zitten. “Een crisis is altijd een kans.” Creativiteit voert de boventoon en dus gaan ze op pad met de bakfiets, is er een pittoresk koffie2go vanuit het historische pand en niet in de laatste plaats is er ’t Mondkapjes Atelier.

“Toen we hoorden van het coronavirus in China dachten we dat dat ook naar Nederland zou komen. Dus gingen we toen al nadenken over wat wij zouden kunnen doen om corona te voorkomen. Al vrij snel kwamen we op de mondkapjes die we gingen produceren. We waren de eerste in Nederland! Inmiddels ben ik ook genomineerd voor de Kamer van Koophandel Impact Award 2020.”

’t Mondkapjes Atelier (The Face Mask Lab) biedt de mondkapjes in allerlei ontwerpen. “Zo hebben we het Amersfoortse mondkapje, het Mondriaan mondkapje en ook designs van Vincent van Gogh. We ontwerpen mondkapjes met veelal vintage stoffen en we ontwerpen eco katoenen 3-laagse mondkapjes met een neusclip voor o.a. Gemeente Amersfoort. Ook de EU heeft deze mondkapjes. Alle ontwerpen kunnen we maken.”

Queens City Hotel and Vintage Bakery Café, tijdelijk dus ‘t Mondkapjes Atelier, is een van de eerste beloningspartners van Ik fiets in Amersfoort. En koffie2go kan nog steeds! Dus stap op je fiets, fiets punten bij elkaar en ga eens langs! Ga op de foto, laat zien dat fietsen loont en draag ook het fietsen in 033 uit. Verzilver je punten dan voor korting! En misschien fiets je wel met een paar unieke mondkapjes naar huis!

Meer informatie:

Queens City Hotel and Vintage Bakery Café: https://thequeens.info/

‘t Mondkapjes Atelier (The Face Mask Lab): https://facemasks-worldwide.com/

Ik fiets: https://www.ikfiets.nl/

Queens-Montkapjesatelier Amersfoort-2-IMG_9512