Ik fiets naar Peters Fietsen in Leusden

Peters Fietsen Leusden met de Ik fiets campagne
Het is zijn passie en hobby. Harrij-Jan Peters had eerst een werkplaats aan huis en de laatste vier jaar heeft hij op de Biezenkamp in Leusden een kleine winkel. “En dat loopt hartstikke goed. Ik doe het alleen en dat is ook leuk omdat je dan altijd persoonlijk contact met de klant zelf hebt natuurlijk.”

Harrij-Jan merkt ook dat 2020 een bijzonder jaar is. “Het is heel druk. Corona is verschrikkelijk maar het heeft de fietsenhandel een boost gegeven. Vooral de elektrische fietsen gaan heel goed. De klanten hiervoor zijn divers. Fietsen worden gebruikt voor woonwerkverkeer en recreatief gebruik. Bovendien zie je zowel oudere als jongere mensen belangstelling hebben voor een elektrische fiets. Een wat duurdere fiets heeft daarbij ook zijn voordelen qua kwaliteit en betrouwbaarheid. Mensen zijn graag bereid om daar wat extra geld aan uit te geven.” Op het raam prijkt een stikker met een 9,4. “Dat is de klantwaardering en daar zijn we heel tevreden mee.”, zegt Harrij-Jan bescheiden.

Peters Fietsen doet ook mee met de Ik fiets actie. “Als je bij ons een reparatie laat doen met een nieuwe buiten- en binnenband dan krijg je de binnenband voor niks. Een mooie geste voor gebruikers van de app van Ik fiets die hiervoor punten hebben gespaard!”

Meer informatie:

Peters Fietsen: https://www.petersfietsen.nl/
Ik fiets: https://www.ikfiets.nl/