Een E-bike proberen kan bij Profile Henk Wind

Henk Wind

In winkelcentrum Emiclaer is Profile Henk Wind gevestigd. Met een groot assortiment e-bikes is de fietsenwinkel volgens eigen zeggen dé e-bike specialist in Amersfoort en omgeving. 033opdefiets ging op bezoek bij deze Ik fiets partner. We spraken buiten met Roelie Wind de partner van Henk die samen met hun zoon twee fietsenwinkels hebben, één in Amersfoort en één in Baarn.

Volgens Roelie gaat het goed om de fietsverkoop. “Door de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zitten veel mensen thuis en willen er dan toch op uit met de fiets. Veel mensen gaan nu voor de e-bike met alle comfort. De fiets wordt dan veel gebruikt voor recreatief gebruik door de coronacrisis. De gemiddelde prijs van een e-bike is zo’n Euro 1900,- en daar heb je een heel goede fiets voor.”

Bij Profile Henk Wind kunnen mensen een e-bike proberen vanuit het zogenaamde probeeraanbod van Ik fiets. “Mensen kunnen bij ons gratis een e-bike lenen voor een week. Zo kunnen ze ervaren hoe het is en natuurlijk kunnen ze als het goed bevalt bij ons een e-bike kopen. En we hebben nog plek, dus als mensen een e-bike willen reserveren in Amersfoort, dan kan dat!”

Meer informatie over:
Profile Henk Wind: https://www.profiledefietsspecialist.nl/winkels/profile_henkwind_amersfoort/
Ik fiets: https://ikfiets.nl