Kilometers maken voor korting op Het CO2 afslankprogramma®

Beloningspartner Elske van de Fliert voor Ik fiets vanuit 033opdefiets

In de winkel van de app van Ik fiets kun je korting krijgen op het boek “Het CO2 afslankprogramma®, Hèt boek voor groener rijden” van mobiliteitsexpert Elske van de Fliert uit Amersfoort. Wij van 033opdefiets brachten haar een vliegend bezoek op de fiets en spraken haar kort in de buitenlucht voor haar kantoor in De Nieuwe Stad in Amersfoort.

“Wat ik met fietsen heb? Fietsen is niet alleen leuk maar ook gezond is en daarbij gewoon de beste manier om je op afstanden tot 15 km te verplaatsen”, aldus de mobiliteitsexpert.

“Als mobiliteitsexpert help ik bedrijven hun doelstellingen op het gebied van duurzame mobiliteit te behalen en daarbij is de fiets bij uitstek een middel om je doelen te bereiken. Dat staat ook in mijn boek, Het CO2 afslankprogramma®, waarbij ik iedereen enthousiast maak voor groener rijden. Dat gaat over alle vormen van mobiliteit zoals fietsen, auto’s, elektrische auto’s, reizen met het openbaar vervoer maar ook thuiswerken.”

Elske motiveert de lezers graag: “Mensen krijgen nu korting op mijn boek! Als je dat nu voor een vriendelijke prijs wilt hebben dan zou ik zeggen: “Kilometers maken op de fiets!”. Het boek kun je bestellen via de app van Ik fiets.”

Meer informatie over:
Het CO2 afslankprogramma®: https://co2afslankprogramma.nl/
Ik fiets: https://ikfiets.nl