Korting voor loopbaanadvies met Ik fiets!

Ik fiets beloningspartner

“Ik ben fanatiek en ik vind de app van Ik fiets echt fantastisch werken. Ik word juist getriggerd op de dagen dat ik met de auto ga. Je ziet ook de bewegingen die je met de auto maakt in de app. En als ik dat zie dan denk ik: “Nu moet ik echt weer de fiets gebruiken”. Maar het is ook mooi dat je de wandelingen in de app ziet, want ik wandel meer dan ik fiets. Vanuit de app krijg je zo een goed beeld hoe je je bewegingen kunt verdelen.”

Aan het woord is Susan Spiekerman, actief op het gebied van re-integratie en loopbaan. Susan begeleidt mensen van en naar werk. Dat kan zijn vanuit een ziektesituatie of een loopbaanstap. Opdrachten krijgt ze van of via werkgevers of rechtstreeks van mensen via de website.

“Wat ik met fietsen heb? Ik vind buiten zijn gewoon heerlijk. Ik moet er echt een paar keer per dag even uit. En zeker in deze tijd waarin de gesprekken online gaan, ga ik echt een paar keer van mijn bureau af en moet ik gewoon even frisse lucht happen.

Susan is ook een echte ambassadeur van de app Ik Fiets. “Zeker acht mensen in de privésfeer en in een damesclub die wij hebben, gebruiken de app. Ik vind het zo mooi, daarom kunnen fietsers hun punten ook bij mij inwisselen. “Daarmee krijgen ze korting op een mooi loopbaantraject. Ze moeten dan natuurlijk wel op de fiets naar me toekomen”, besluit Susan lachend.

Meer informatie over:
Susan Spiekerman Coaching: https://www.susanspiekerman.com/
Ik fiets: https://ikfiets.nl