10% korting en pure beleving bij WOOD you reCYCLE

WoodyouRecycle-Imke 9173

WOOD you reCYCLE is één van de winkels in Amersfoort waar je punten kunt verzilveren die je hebt gespaard tijdens het fietsen met de gratis app van de actie Ik fiets. Je krijgt dan 10% korting op bijvoorbeeld een lamp, kapstok, tafel of cadeauartikelen. Er schuilt een prachtig verhaal achter deze producten. Imke van de Venne vertelt er vol trots over in haar net geopende shop-in-shop in het Acht+ Meerwarenhuis in Amersfoort:

“Het Acht+ Meerwarenhuis is een modern nieuw kringloopconcept waarbij het een werkleerbedrijf is en MBO studenten hier werken en leren onder begeleiding van de medewerkers. Drie circulaire ondernemers, waaronder ikzelf, hebben hier een shop-in-shop opgebouwd waar we onze producten mogen presenteren.

Ik werk met gerecyclede fietsonderdelen en sloophout als basis voor mijn producten. Ik vind het heel mooi om producten die anders weggegooid zouden worden nu een nieuwe bestemming te geven en zo letterlijk te zorgen voor een vermindering van afval.

Met de Ik fiets actie geef ik in mijn winkel WOOD you reCYCLE  korting op producten. Dat gaat via de webshop. Als mensen nieuwsgierig zijn naar wat ik doe en de producten echt willen zien, dan kunnen ze nu ook naar de prachtige winkel van Acht+ Meerwarenhuis.

Wat ik wil meegeven aan Amersfoorters? Fietsen kun je altijd, het enige dat je nodig hebt, is een fiets. Dus ik gun iedereen een fiets. En ik wil iedereen verwelkomen op het Keistad Fietsfestival, een sociaal festival georganiseerd door bewoners en ondernemers uit de stad die gezamenlijk een mooi en breed programma neerzetten voor kinderen, volwassenen, sporters, recreanten, voor iedereen! Er zijn activiteiten, lezingen, films en toertochten. Ik hoop dat veel mensen komen genieten op 3 en 4 oktober 2020 bij De Nieuwe Stad."

Meer informatie over:
de app van Ik fiets: www.ikfiets.nl.
WOOD you reCYCLE: https://www.woodyourecycle.nl/
Acht+ Meerwarenhuis: https://acht-plus.nl/
Keistad Fietsfestival: https://www.keistadfietsfestival.nl/