15 Euro “Ik fiets” korting voor nieuwe fietsverlichting bij Broers

Broers 9165

Wie de app van Ik fiets gebruikt, spaart automatisch punten tijdens het fietsen. Die punten kun je lokaal inwisselen bij bijvoorbeeld Broers Fietsreparateurs wanneer je je fietsverlichting laat repareren. 033opdefiets ging op bezoek bij Broers Fietsreparateurs en sprak met Lucas.

“Ik wilde graag iets met mijn handen doen en een sociale functie uitoefenen. Dat is precies wat ik nu doe: fietsen maken en contact met klanten hebben. Dat bevalt me heel goed.”

Tussen de telefoontjes door vertelt Lucas verder: “Het is enorm druk dit jaar. Dat komt denk ik ook door Corona. Veel mensen gaan niet op vakantie naar het buitenland en realiseren zich dat Nederland een fantastisch land is om te fietsen. Dan gaan mensen vakantie combineren met het kopen van een nieuwe fiets of het laten opknappen van hun eigen fiets. Er gaat ook veel belangstelling uit naar racefietsen, vooral bij onze winkel in Soest. Mensen willen sportief bezig zijn of ook afvallen. Veel van deze mensen hadden nog niet eerder een racefiets gehad. Verder verloopt de verhuur van fietsen en de haal- en brengservice heel goed. Dat is gratis bij ons.”

Over de actie met Ik fiets vertelt Lucas: “De dagen worden korter en dus wordt het hoog tijd om te checken of de fietsverlichting in orde is. Zo niet dan kan Broers Fietsreparateurs je goed helpen. Als je punten hebt gespaard in de app van Ik fiets ben je ook nog eens super voordelig uit.”

Meer informatie over de app van Ik fiets is te vinden op www.ikfiets.nl. In de app kun je via de winkel in de categorie fietsen de korting vinden van Broers Fietsreparateurs. Bij Broers kun je de punten verzilveren voor de korting op fietsverlichting. De app van Ik fiets is gratis.