Doe mee met Ik fiets!

Ken jij Ik fiets al? Ik fiets is een activerende campagne om inwoners van de provincie Utrecht (vaker) op de fiets te laten stappen. Voor de korte, routinematige ritten. Naar het werk, naar de sportvereniging, het winkelcentrum of school. Fietsen is ontspannend, plezierig, je blijft fit en hebt altijd een parkeerplaats. Iedereen doet mee, iedereen kan op de fiets en dus ook in Amersfoort en Leusden!

Kijk voor meer info op https://www.ikfiets.nl

Ik fiets app

Om het fietsen nog wat leuker te maken, kan je ook de Ik fiets app downloaden. Je fietsritten worden geregistreerd én beloond. Door fietskilometers te maken kun je namelijk punten verdienen in de app.

Deze punten kunnen vervolgens in de Ik fiets winkel verzilverd worden. En weet je wat het leuke is? Je kunt je punten bij verschillende ondernemers in Amersfoort en Leusden inleveren.

Dus waar wacht je nog op!
Kijk voor meer informatie op: https://www.ikfiets.nl/aanbod/app/

033opdefiets fietst mee, jij ook?