Ken jij Ik fiets al? Ik fiets is een activerende campagne om inwoners van de provincie Utrecht (vaker) op de fiets te laten stappen. Voor de korte, routinematige ritten. Naar het werk, naar de sportvereniging, het winkelcentrum of school. Fietsen is ontspannend, plezierig, je blijft fit en
hebt altijd een parkeerplaats. Iedereen doet mee, iedereen kan op de fiets en dus ook in Amersfoort en Leusden!

Breed probeeraanbod

Altijd al het gemak van een e-bike willen uitproberen? De fietsbeleving van een speedpedelec willen ervaren? Of de gezelligheid van een e-bakfiets willen meemaken? Op meer dan twintig locaties in de provincie Utrecht worden probeeracties voor e-bikes, speedpedelecs en e-bakfietsen aangeboden!

Probeer een e-bike bij:
- Greefhorst Leusden
- Profile Henk Wind (Emiclaer)
- Bike Totaal Koelewijn (Soesterweg)

Kijk voor meer info op https://www.ikfiets.nl/aanbod/e-bikes/!

Probeer een speedpedelec bij:
-33 tweewielers in Leusden
Kijk voor meer informatie op: https://www.ikfiets.nl/aanbod/speed-pedelecs/

Probeer een e-bakfiets bij:
-Panta Rhei: https://kcpantarhei.nl
Kijk voor meer informatie op: https://www.ikfiets.nl/aanbod/e-bakfiets/

Ik fiets app

Om het fietsen nog wat leuker te maken, kan je ook de Ik fiets app downloaden. Je fietsritten worden geregistreerd én beloond. Door fietskilometers te maken kun je namelijk punten verdienen in de app.

Deze punten kunnen vervolgens in de Ik fiets winkel verzilverd worden. En weet je wat het leuke is? Je kunt je punten bij verschillende ondernemers in Amersfoort en Leusden inleveren.

Dus waar wacht je nog op... Reserveer snel een e-bike, speedpedelec of e-bakfiets en download de app in de Apple Store of Google Play Store!
Kijk voor meer informatie op: https://www.ikfiets.nl/aanbod/app/ 033opdefiets fietst mee, jij ook?