Weten wat jij vindt van het fietsen in Amersfoort

In de laatste week van oktober hebben we veel aandacht besteed aan de enquête van de Fietsersbond. In de drie overdekte en gratis fietsenstallingen in de binnenstad deelden de medewerkers aldaar een kaartje uit.

Op 29 en 30 oktober waren we aanwezig op respectievelijk Station Schothorst en Station Amersfoort. Hier bedankten we fietsers voor het feit dat zij op de fiets waren.

Op het bedankt-kaartje verwezen we naar de enquête van de Fietsersbond. Met de resultaten van de enquête krijgt Amersfoort een goed beeld van wat fietsers vinden van het fietsklimaat in Amersfoort. Wat gaat goed en wat kan beter?

We konden helaas niet met iedereen een praatje aangaan. Maar fietsers die we spraken, zijn zo aardig. "Natuurlijk vullen we de enquête in. Fietsen gaat hier hartstikke goed." Maar ook: "Die vul ik zeker in want er kan nog veel verbeterd worden."

De meeste mensen vinden het erg leuk om bedankt te worden voor het fietsen, ook al is het voor velen de gewoonste zaak van de wereld. Mochten we je gezien hebben, bedankt voor de glimlach die we van je kregen!