70 mensen op de fiets tijdens pre-event Keistad Fietsfestival in Hoogland

Op 22 september namen zo'n 70 fietsers deel aan de individuele familiefietstocht "Ontdek Hoogland". De fietstocht was onderdeel van het pre-event van het Keistad Fietsfestival 2019 en werd gehouden tijdens het Dorpsfeest Hoogland.

Families en stelletjes meldden zich vanaf 11.00 uur bij de kraam van 033opdefiets. Na uitleg stapten zij met een goed gevulde en gezonde goodiebag op de fiets voor de ontdekkingstocht door Hoogland. Bij terugkomst en via social media lieten zij weten de tocht zeer geslaagd te vinden.

 

033opdefiets vroeg de bezoekers aan de kraam ook aandacht voor de campagne "Ik fiets" waaraan iedereen in de provincie Utrecht kan deelnemen. Er zijn mogelijkheden om e-bikes uit te proberen en deelnemers sparen punten bij elkaar met gemaakte fietskilometers.

033opdefiets is de fietscommunity van de regio Amersfoort en wil meer mensen meer op de fiets. Fietsen is gewoon maar ook vooral leuk, groen, gezond en slim. Tijdens diverse acties maakt 033opdefiets dat zichtbaar.

IMG_7073