Leusden ambieert titel Fietsstad2020

Leusden is een fietsgemeente bij uitstek. Naar school of naar werk, voor een boodschap of als sport, inwoners gebruiken de fiets volop. Daarom doet Leusden mee aan de verkiezing Fietsstad 2020. Een landelijke verkiezing waarbij fietsers wordt gevraagd naar hun ervaring met het fietsen in onze gemeente.

Help mee en vul de enquête in via Leusdenfietsstad. (De verkiezing is gesloten, de uitslag is op 28 februari 2020). Door het invullen ontstaat goed inzicht in hoe fietsen in Leusden wordt beleefd. Als Leusden goed scoort kunnen we de titel ‘Fietsstad2020’ winnen.

Deelnemers maken kans op een elektrische fiets, die door de Fietsersbond als landelijke organisator wordt verloot. De projectgroep in Leusden heeft bedacht om naast deze e-bike ook een Leusdense prijs toe te kennen, in de vorm van een goed gevulde fietstas met fietsbenodigdheden en –accessoires.

Via de website www.Leusdenfietsstad.nl kan de enquête worden ingevuld. Een papieren versie is te verkrijgen bij VVV Leusden.