Elektrische Fietstocht Masters of Business

Maandag 20 mei verzamelden 40 van de ruim 80 leden van de Amersfoortse ondernemersvereniging ‘Masters of Business’ zich bij Dutch Biz op de Amersfoortse berg voor een fietstocht met elektrische fietsen georganiseerd door 033opdefiets. 

Voorzitter Bert Gadellaa van Masters of Business: ‘Voor ondernemers is het niet alleen belangrijk om vitaal in het hoofd te zijn maar ook fit in het lichaam. En door met de elektrische fiets de omgeving te verkennen van Amersfoort zien we hier ook nog eens meer van!’

Jocelyn Kemker – de Kruif, communitymanager van 033opdefiets, zag het helemaal zitten toen de Masters of Business haar benaderden om een fietstocht met elektrische fietsten te organiseren.

‘Wij stimuleren met 033opdefiets het gebruik van de fiets voor iedereen. Want wist je dat je bijna alle plekken in Amersfoort vaak sneller en gezonder kunt bereiken als je de fiets pakt? We willen het automatisme van ‘even in de auto stappen’ doorbreken en mensen bewust te laten zijn van hun fiets die iets te vaak in de schuur lijkt te staan.’

Foto: Patrick Siemons