Ons Brabant Fietst op bezoek bij 033opdefiets!

Verbinden, kennis delen en van elkaar leren vinden we belangrijk bij 033opdefiets. Daarbij kijken we ook wat er gebeurt buiten Amersfoort en de provincie Utrecht. In dit kader was Ons Brabant Fietst op bezoek bij 033opdefiets.

Ons Brabant Fietst is hét vertrekpunt voor fietsen in Brabant. Het is een platform waar samen met verschillende partners wordt gewerkt aan een bereikbaar en aantrekkelijk Brabant voor zoveel mogelijk fietsers. Het platform richt zich op recreatieve, sportieve én functionele fietsers, die hun fiets met name gebruiken voor woon-werkverkeer.

Ons Brabant Fietst is een mooi voorbeeld om te zien welke succesvolle stappen zij tot nu toe heeft gemaakt op het gebied van ontwikkeling van gedrag, focus houden en verbinden van partijen. Dit gesprek geeft ons weer 200% energie om verder te gaan met de dingen die wij doen in de Gemeente Amersfoort.