033opdefiets verrast fietsers opnieuw

Dinsdagavond 24 oktober heeft 033opdefiets fietsers in Amersfoort opnieuw verrast, door hen op de kruising van de Kersenbaan en de Leusderweg met luid gejuich en applaus te ontvangen. Door fietsers aan te moedigen wil 033opdefiets Amersfoorters bedanken dat zij voor de fiets kiezen. Veilig Verkeer Nederland was ook van de partij om fietsers te attenderen op goede fietsverlichting. 033opdefiets is een initiatief van Goedopweg, het initiatief van overheden en werkgevers om de regio Midden-Nederland bereikbaar te houden.  

Fietsers, bedankt!

De fietscommunity 033opdefiets wil zoveel mogelijk bewoners en organisaties enthousiasmeren voor de fiets. Want fietsen is gezond, slim én duurzaam! In het voorjaar bedankte 033opdefiets de fietsers ’s morgens op de Stadsring en in de zomer aan het einde van de middag op de Holkerweg. Met de donkere dagen in aantocht werd nu gekozen voor de vroege avond. De actie van 033opdefiets viel samen met de start van de fietsverlichtingsactie “Ik val op” van Veilig Verkeer Nederland.

Fietscommunity

Het bedanken van fietsers is één van de activiteiten van 033opdefiets. De fietscommunity werkt aan diverse experimenten, zoals het organiseren van de Bike versus Car Challenge, het stimuleren van het woon-werkverkeer op de fiets en het gebruik maken van cargobikes. Houd www.033opdefiets.nl in de gaten voor aankomende acties en lopende fietsexperimenten.