Fietsers bedankt! – deel 3

033opdefiets zet op dinsdagmiddag 24 oktober van 16.30-18.30 uur fietsers in Amersfoort weer in het zonnetje. In het ondergaande zonnetje…..We moedigen je aan op de kruising Leusderweg-Kersenbaan met luid gejuich, applaus en iets lekkers. Zo willen wij fietsers bedanken voor het fietsen!

In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober gaat de klok een uur achteruit. Dan geldt de wintertijd en wordt het weer eerder donker. En dat betekent extra aandacht voor de fietsverlichting. Veilig Verkeer Nederland zal fietsers hierop attent maken tijdens onze actie op 24 oktober.

Wil jij ook iets betekenen tijdens deze leuke middag? Stuur dan een mail of berichtje via een van onze kanalen! En kom je ons tegen? Dan vinden wij het leuk wanneer je je ervaringen op social media deelt met #033odf. We zien je graag!