033opdefiets juicht fietsers in Amersfoort toe-deel 2

Donderdagmiddag 31 augustus heeft 033opdefiets fietsers in Amersfoort opnieuw in het zonnetje gezet. Zij werden op de kruising Keerkring-Holkerweg met luid gejuich en applaus ontvangen. Door fietsers aan te moedigen wil 033opdefiets Amersfoorters bedanken dat zij voor de fiets kiezen. 033opdefiets is een initiatief van Goedopweg, het initiatief van overheden en werkgevers om de regio Midden-Nederland bereikbaar te houden.  

Op 31 augustus was het een drukte van belang op het kruispunt waar het dringen is voor het verkeerslicht. Tijdens het wachten werden de fietsers bedankt met een versnapering, een bedankkaartje en een flyer van de Fietstelweek. Fietsreparatie Vathorst was met hun reparatiebus aanwezig en hielp een aantal fietsers met kleine bijstellingen en advies. Ook Beebox was van de partij met hun bakfiets en deelde bonnen uit met een jubileumkorting. 

De fietscommunity 033opdefiets wil zoveel mogelijk Amersfoorters enthousiasmeren voor de fiets. Want fietsen is gezond, slim én duurzaam! Daarom roept 033opdefiets fietsers in Amersfoort en omgeving op om via Facebook of Twitter zelf locaties aan te geven waar zij vinden dat ze een hartelijk applaus verdienen. Op 24 oktober volgt nog een bedankmoment.