Fietsers bedankt! – deel 2

033opdefiets zet op donderdagmiddag 31 augustus van 16.30-18.30 uur fietsers in Amersfoort weer in het zonnetje. We moedigen je aan op de kruising Keerkring-Holkerweg met luid gejuich, applaus en iets lekkers. Zo willen wij fietsers bedanken voor het fietsen!

Fietsreparatie Vathorst zal met hun reparatiebus aanwezig zijn om indien nodig fietsers gratis te helpen met kleine bijstellingen en advies. “De mensen worden natuurlijk al heel vrolijk van jullie maar misschien nog meer als wij gratis iets voor ze kunnen doen. Hierbij bieden wij samen de fietsers vrolijkheid en service!”.

Wil jij ook iets betekenen tijdens deze leuke middag? Stuur dan een mail of berichtje via een van onze kanalen! En kom je ons tegen? Dan vinden wij het leuk wanneer je je ervaringen op social media deelt met #033odf. We zien je graag!