033opdefiets juicht fietsers in Amersfoort toe

Dinsdagmorgen 27 juni heeft 033opdefiets fietsers in Amersfoort in het zonnetje gezet, door hen op de kruising van de Utrechtsestraat en de Stadsring met luid gejuich en applaus te ontvangen. Door fietsers aan te moedigen wil 033opdefiets Amersfoorters bedanken dat zij voor de fiets kiezen. 033opdefiets is een initiatief van Goedopweg, het initiatief van overheden en werkgevers om de regio Midden-Nederland bereikbaar te houden.  

Fietsers, bedankt!

De fietscommunity 033opdefiets wil zoveel mogelijk Amersfoorters enthousiasmeren voor de fiets. Want fietsen is gezond, slim én duurzaam! Daarom roept 033opdefiets fietsers in Amersfoort en omgeving op om via Facebook zelf locaties aan te geven waar zij vinden dat ze een hartelijk applaus verdienen. In het najaar volgen nog twee bedankmomenten.

Fietscommunity

Het bedanken van fietsers is één van de activiteiten van 033opdefiets. De fietscommunity werkt aan diverse experimenten, zoals het organiseren van een fietssafari, het stimuleren van het woon-werkverkeer op de fiets en het gebruik maken van cargobikes. Houdt www.033opdefiets.nl in de gaten voor aankomende acties en lopende fietsexperimenten.

Goedopweg
033opdefiets is een initiatief van Goedopweg. In Goedopweg werkt de gemeente Amersfoort met de provincie Utrecht, de gemeente Utrecht, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en de werkgevers in de regio (verenigd in de U15) aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Midden-Nederland. Goedopweg vloeit voort uit het landelijke initiatief Beter Benutten.