‘Overdekte fietspaden in Amersfoort!’

Isa, 14 jaar, fietste ook een weekje door Amersfoort voor 033opdefiets. Ze vond het erg leuk om een week met de camera te fietsen. Je kijkt dan toch bewuster om je heen. Normaal fiets je gewoon. Nu zag ze meer. En als ze iets leuks zag dan filmde ze het.

Het viel haar op dat sommige mensen best wel lomp in het verkeer waren. Bijvoorbeeld ergens snel inhalen terwijl ze misschien wel even hadden kunnen wachten. Scooters rijden soms ook wel erg hard langs je voorbij.

Door met de camera te fietsen viel haar ook mooie dingen op. Zoals de natuur, de mooie herfstkleuren. Daarvoor zag ze dat veel minder.

Isa vindt dat het allemaal best goed geregeld is qua fietsen in Amersfoort. Tips heeft ze niet echt, maar overdekte fietspaden zou op dit moment wel een uitkomst zijn met dit weer!