‘Voetgangers op fietspad bij dierentuin’

Jannick, 16 jaar, fietst elke dag naar school en naar zijn verschillende sportactiviteiten. “Ik vond het erg leuk om een week lang met de camera rond te fietsen. De kwaliteit van de filmpjes is erg goed en door de filmpjes weer te bekijken beleef je nogmaals het fietsen. Ik  zag mensen wel af en toe naar me kijken want je valt wel op met zo’n camera op je stuur.”

Het viel hem op dat in het weekend, als hij naar de hockey fietst, dichtbij de dierentuin er veel mensen op het fietspad lopen richting dierentuin. “Misschien kan duidelijker worden aangegeven aan de mensen dat er ook een voetgangerspad is. Want dat is erg vervelend.”

Hij zag ook dat mensen soms de spoorweg al oversteken met de fiets terwijl de slagbomen nog niet helemaal open waren en in één geval gingen de bomen ook weer naar beneden!

033opdefiets bedankt Yannick voor zijn enthousiaste inzet!