‘Platform voor fietsen ontbreekt’

Jocelyn fietste een week op haar eigen fiets. Jocelyn heeft haar eigen bedrijf Triple Joy, waarbij ze onder andere Bike and More coaching biedt aan werknemers om vitaler in het leven te staan. Ze werkt ook met scholen om kinderen meer bekend te maken met fietsen, vallen, verkeersregels etc. Omdat veel kinderen met de auto naar school worden gebracht krijgen ze weinig fietservaring. Door haar programma zijn kinderen er meer klaar voor als ze op de fiets naar de middelbare school gaan.

Jocelyn heeft zelf net zo’n camera als 033opdefiets, dus dat kwam mooi uit. “Wat mij opgevallen is, is dat je steeds meer zelf moet opletten op de fiets. Voorrang hebben is nog niet voorrang krijgen. Het is steeds meer aan het individualiseren.”  Jocelyn mist een platform waarbij de verschillende initiatieven met elkaar verbonden en zichtbaar zijn om mensen in Amersfoort nog enthousiaster te maken om te fietsen en met name ook de jeugd. Jocelyn is blij met dit initiatief ook omdat dit toekomstgericht is.

“Ik vond ‘t fijn dat de gemeente meteen op een aantal tweets heeft gereageerd van 033opdefiets!”