‘Zeker van plan om meer te gaan fietsen’

Sabine fietste in week 3 op haar eigen fiets. “Ik ben met de camera wel een stuk netter gaan fietsen aangezien ik het besef had dat een deel werd gefilmd. Daarnaast ging ik ook meer letten op de wegen en om me heen. Ik merkte dat er een slecht fietspad was toen ik richting Randenbroek fietste en er waren ¬†verschillende oversteekplaatsen waarbij ik me niet altijd zo veilig voelde. Deze heb ik ook via social media gedeeld.”

Toch vindt Sabine Amersfoort wel een prettige fietsstad. “Ik ben ook op veel plekken geweest rondom Amersfoort en daarnaast moest ik sowieso al drie keer per dag fietsen om naar werk en school te komen. Het vervelende was alleen dat wanneer ik mijn telefoon linkte aan de camera je het eigenlijk ook op je telefoon moest bedienen. Hierdoor¬†heb je de hele tijd je telefoon aan je hand tijdens het fietsen.”

Volgens Sabine helpt de camera al om meer mensen aan het fietsen te krijgen. “Helemaal omdat ik wel hou van gadgets, was dit zeker een leuk extraatje. Het project mocht van mij wel nog langer dan een week duren, en ik hoop ook dat dit vaker gedaan gaat worden. Ook omdat ik leuke gespreksonderwerpen kreeg via bijvoorbeeld social media doordat ik deze beelden plaatste. Door dit alles ben ik zeker van plan om meer te gaan fietsen.”

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.