‘Heel gaaf project’

Britt ging in week 4 met haar eigen fiets voorzien van onze camera op pad.

“Ik ben sowieso al iemand die best wel veel fietst. Overal waar ik naartoe ga, doe ik bijna op de fiets. Deze week was het best wel interessant, aangezien je wel dingen tegenkomt waar je daarvoor nog niet echt veel hebt opgelet. Zo kom je meer dingen te weten. Het viel me bijvoorbeeld op dat er best wel veel drukte was in het verkeer.

En dat het best wel gevaarlijk is. Bij mijn school is bijvoorbeeld een station waar best veel mensen lopen en fietsen en waarbij de buschauffeurs daar te weinig op letten. Bij het industrieterrein in Nieuwland is ook een heel drukke weg waarbij ik moest oversteken. Maar er is geen goede plek om te kunnen oversteken. Het positieve was wel dat je goeie fietspaden had van mijn weg naar school en dat het ook veilig was.

Ik vond het erg fijn om mijn eigen fiets te gebruiken tijdens het project aangezien ik me fijner voel bij mijn eigen fiets en ik er toch al aan gewend ben. Daarnaast heb je dan niet dat je het allemaal hoeft te wisselen. Of stel, er gebeurt iets met de fiets, dan is het alsnog mijn fiets.

Daarnaast vond ik het ook een heel gaaf project en zou zo weer mee willen doen.”

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.