Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stamtafel 36 Fietsgeluk!

9 mei 2019 @ 20:00 - 23:00

Beste Stamtafelaars!
In de Stamtafel-ideeënsessie kwam het idee voor een fietstocht naar voren. En wie anders dan onze “eigen” Jocelyn kan dit voor ons optimaal organiseren? In 2016 leerde ze ons al goed samenwerken (Stamtafel 7), nu neemt ze ons mee in het veelbelovende thema Fietsgeluk.

Jocelyn Kemker-de Kruif ie eigenaar van het Bureau voor Fietsstimulering en is ook communitymanager van #033opdefiets. In deze Stamtafel laat ze ons kennismaken met de wereld van fietsen en fietsstimulering. Op donderdag 9 mei beginnen we eerst met koffie en een korte uitleg in De Faam. Daarna gaan we lekker fietsen, naar buiten dus! De wind door je haren, je hoofd leeg maken, frisse ideeën opdoen en elkaar motiveren en inspireren. Natuurlijk is er een drankje en een hapje aan het eind.

Door een korte presentatie en een fietstocht van een uur weet je aan het eind van de avond meer over fietsen, fietsstimulering en de omgeving en de historie van Hoogland. De fietstocht zal je ogen openen hoe leuk het is om samen onderweg te zijn. Mooie plekken ontdekken, plezier met elkaar beleven en tijdens het fietsen elkaar spreken en elkaar mogelijk helpen.

Wat moet je meenemen?
Een goed humeur.
Eventuele regenkleding (als het minder weer is).
Een fiets (we hoorden al het idee voor een tandem voorbij komen, leuk!)

Wat moet je even controleren?
Of je banden nog hard zijn.
Of je licht het doet.
Of je fiets goed functioneert.

Graag zien we jullie op donderdag 9 mei! Meld je aan voor dit evenement. We zitten er vanaf 20.00 uur weer helemaal klaar voor, we starten om 20.15 uur en de eigen bijdrage is ook nu weer €15,-.

Gegevens

Datum:
9 mei 2019
Tijd:
20:00 - 23:00