Fiets Event

Denk mee en ontwerp alternatieven.

Op donderdag 24 november vindt het Fiets-Event 033opdefiets plaats voor deelnemers en geïnteresseerden. Tijdens de avond kijken we samen naar de verhalen en beelden die door deelnemers aan 033opdefiets zijn verzameld en werpen we een blik op de toekomst.

De fietsverhalen door en voor Amersfoorters vormen de grondlegger voor ons doel: zoveel mogelijk mensen op de fiets. Want hoe meer mensen fietsen, hoe beter. Maar hoe bereiken we dat? Wat zou er gebeuren als jouw idee of input werkelijkheid kan worden? Wow, als dat zou gebeuren dan…

Door middel van design thinking komen we van thematiek tot experiment! Dat gaan we op 24 november meemaken, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig. Met deze avond van fietsverhalen, wat entertainment en design thinking willen we jullie meenemen in de unieke gelegenheid om na te denken over de toekomst. De volgende etappe van 033opdefiets gaat bijna beginnen en we hopen dat je met ons meedoet!

In verband met de logistiek vragen wij je voor deze avond aan te melden. Je mag ook een introducé  meenemen! Dus meld je aan, pak je fiets en kom ook op donderdag 24 november as. van 19.00 (18.30 inloop) tot 21.30 uur maar het Fiets-Event.

Goed voor jezelf en goed voor Amersfoort!

Meld je aan door hier te klikken!

Contact

Neem contact op via info@033opdefiets.nl

033opdefiets maakt onderdeel uit van Bureau voor fietsstimulering triple Joy

Initiatief

033opdefiets in de regio Amersfoort, Leusden en omgeving. Dus ook van jou! 033opdefiets wordt sinds 2016 mede mogelijk gemaakt door een kernteam van bewoners en ondernemers in Amersfoort. Samen werken we aan een mooiere regio Amersfoort.