Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WorldCleanupDay033opdefiets

19 september 2020

Op zaterdag 19 september is het weer zover: WorldCleanupDay033. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaat Amersfoort samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Ook dit jaar steekt Keischoon033 weer met honderden inwoners van de gemeente Amersfoort de handen uit de mouwen. Het doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil! En wij doen mee!

Als je op de fiets wilt meedoen, kun je je op 19 september vanaf 10.00 uur melden op het Eemplein bij de stand van WorldCleanupDay033 / Keischoon033. Hier ontvang je spullen om afval te verzamelen: handschoenen, prikkers en vuilniszakken. Vervolgen fiets je een route langs de Eem en over de fietsbrug terug via De Isselt naar het Eemplein. De route neemt zo’n twee uur in beslag en je kunt je tijd zelf indelen. Iedereen die kan fietsen, kan meedoen. De route is individueel dus je kunt alleen fietsen, met z’n tweetjes of met het hele gezin. Voor kinderen zijn er ook leuke kleurplaten en doeboekjes. Je kunt je tot 15.00 uur afmelden bij de stand en de spullen en het afval inleveren.

Met de Ikfiets-app aan spaar je tijdens de rit natuurlijk ook punten. Die kun je in de winkel van Ik fiets inwisselen voor een beloning! Maar de grootste beloning is natuurlijk een Keischoon Amersfoort!

Wil je meedoen? Stuur dan even een mail naar info@033opdefiets.nl met het aantal personen. Zo kunnen we rekening houden hoeveel spullen we moeten uitgeven om afval te verzamelen. Zien we je op 19 september?

Gegevens

Datum:
19 september 2020
Evenement Categorie:
Site:
https://worldcleanupday033.nl/

Organisator

Keischoon033
Bekijk de site van Organisator