Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spring maar achterop met de Buurtsportcoaches Amersfoort

3 oktober 2020 @ 09:00 - 10:30

UPDATE 2 OKTOBER: Deze fietstocht gaat NIET door!
De Buurtsportcoaches Amersfoort organiseren op zaterdag 3 oktober weer een halfjaarlijkse fiets- en wandeltocht. En 033opdefiets ondersteunt dit jaar deze tocht op de fiets!

“Het programma zal anders zijn dan andere jaren i.v.m. de beperkende maatregelen van het RIVM. Je kunt alleen deelnemen als je zich van tevoren hebt opgegeven. Daarnaast is er ook een maximum aan het aantal deelnemers.
Zodra je je hebt opgegeven ontvang je van ons de starttijd. We starten in groepen van 12 personen en na elkaar, zodat we ook na elkaar weer terugkomen. Dit jaar is er geen programma in de zaal, maar gelukkig kunnen we wel met elkaar in beweging zijn! Zo kunnen we de organisatie veilig houden voor iedereen. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt!”

033opdefiets zal aanwezig zijn en deelnemers vragen hoe we meer mensen op de fiets kunnen helpen. En natuurlijk krijgt iedere deelnemer het unieke 033opdefiets rugzakje met een flyer van actie Ik fiets. Zo kunnen deelnemers anderen attenteren op het probeeraanbod en de app en zelf ook sparen voor punten om die lokaal in te kunnen wisselen.

033opdefiets is blij aan te kunnen sluiten bij bestaande netwerken zodat we steeds vaker samen kunnen optrekken in de missie: meer mensen meer op de fiets.

Gegevens

Datum:
3 oktober 2020
Tijd:
09:00 - 10:30
Evenement Categorie├źn:
,

Organisator

033opdefiets