Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NieuwjaarsReceptival van Hof naar Hoef

8 januari 2018 @ 18:30 - 19:00

Begin het nieuwe jaar goed en kom op 8 januari naar het NieuwjaarsReceptival van de gemeente. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, maar dan helemaal getransformeerd. U bent van harte welkom om te komen proeven, dromen, fietsen, luisteren, uitproberen én proosten op het nieuwe jaar.

Transformatie staat centraal, en welke locatie past daar nu beter bij dan De Hoef? Een gebied volop in ontwikkeling; vol met creatieve ondernemingen, thuisbasis van bijzondere opleidingen en bruisende woonbuurt in wording.

Op maandag 8 januari 2018 bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom bij Data Club Offices (Databankweg 26-30). Op het festivalterrein laten lokale bedrijven, organisaties en ondernemers graag zien wat De Hoef en onze stad allemaal voor bijzonders te bieden hebben.

U kunt ook meeluisteren met het gesprek dat burgemeester Lucas Bolsius voert met een aantal bijzondere Amersfoorters. Een spannende avond wordt het ook, want wie wordt de Amersfoorter van het jaar? Het AD maakt de uitslag bekend. Uiteraard proosten we op een mooi nieuw jaar.

Fiets mee van Hof naar Hoef

Een extraatje dit jaar is de fietstocht ‘Van Hof naar Hoef’, georganiseerd door Dirk Kaan van 033opdefiets. Fiets mee van het oude centrum van Amersfoort naar het NieuwjaarsReceptival op De Hoef. 033opdefiets stippelt de route uit, wethouder Buijtelaar (sport) fietst mee. Stapt u ook op? Het is minder ver dan u denkt!

Fietsers verzamelen op de Hof voor café Halewijn om 18.20 uur. De tocht vertrekt om 18.30 uur en de verwachte aankomst is rond 18.50 uur. Verwacht een warm onthaal!

Aanmelden

Aanmelden (zowel voor de fietstocht als voor het NieuwjaarsReceptival) kan via: nieuwjaarsreceptie@amersfoort.nl.

Locatie

hof amersfoort
Hof 14
Amersfoort, 3811 CJ Nederland
+ Google Maps