Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eikeltjes Familiefietstocht

6 oktober 2019 @ 10:00 - 12:30

Op zondag 6 oktober om 10.00 uur start de Eikeltjes Familiefietstocht. Het wordt een leuke gezellige individuele fietstocht voor de hele familie naar de leukste plekjes van Amersfoort en omgeving. En…. je kunt eikels zoeken in het bos. De fietstocht maakt deel uit van het Keistad Fietsfestival in de week van 3 t/m 6 oktober 2019 , een fietsfestival in Amersfoort voor en door bewoners uit de regio Amersfoort. Ter ere van het fietsfestival heeft 033opdefiets in samenwerking met IVN Natuureducatie een fietsroute samengesteld. Deze is opgenomen in de app van IVN Natuureducatie. Zo blijft de route ook na 6 oktober beschikbaar.
Het is leuk om op 6 oktober tussen 10-12 de route te fietsen. Dan krijg je iets lekkers mee voor onderweg. De start is bij Het Lokaal aan het Oliemolenhof in De Nieuwe Stad. Dat is bij de oude Prodentfabriek. Je ziet onze stand vanzelf met onze vlaggen van 033opdefiets.
De Eikeltjes Fietsroute van IVN en 033opdefiets is nu beschikbaar in de app van IVN Natuureducatie. Download de app in de Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details…
of in de App Store:
https://apps.apple.com/nl/app/ivn-routes/id1437246282
Je vindt deze ook op de website van IVN: https://www.ivn.nl/routes/id:2317&soort_route:fietsen/
Download vooraf de app van IVN Natuureducatie dan heb je die vast op je telefoon. Er zijn ook prints beschikbaar. Wanneer je onderweg een kopje koffie of thee wilt drinken, kun je afstappen bij restaurant De Korte Duinen. Hier kun je zondag voor een sterk gereduceerde prijs iets te drinken kopen onder vermelding van 033opdefiets.
De fietsroute is gratis. Zien we je 6 oktober 2019? Gezellig!

Gegevens

Datum:
6 oktober 2019
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.keistadfietsfestival.nl/

Organisator

Keistad Fietsfestival
Bekijk de site van Organisator