Meedoen aan 033opdefiets

Ten behoeve van de leefbaarheid en bereikbaarheid van Amersfoort en omgeving vragen we iedereen om 1 week “oplettend te fietsen” in Amersfoort en omgeving. Met je eigen fiets of met een fiets van ons. En wat je ervaart, te delen. Dat kan via je eigen social media kanalen met hashtag #033odf.

Na je week fietsen, komt een razende reporter bij je langs voor een kort interview en de overdracht. Je kunt meedoen van 31 augustus tot eind november. Je kunt een week uitkiezen die het best bij je past.

Na aanmelding nemen we contact met je op. Dan spreken we af wanneer je wilt meedoen en of je met je eigen fiets of een leenfiets van ons mee wilt doen. Bijvoorbeeld met een gewone stadsfiets, ligfiets, e-bike, vouwfiets, racefiets, kinderfiets en een cargobike. Je mag natuurlijk langer dan 1 week je fietservaringen delen. Je ontvangt ook een handboek met onder meer instructie over de filmcamera en het delen op social media. Ook de overdracht van de fiets en camera staat hierin beschreven.

Aanmelden

LET OP: TOT 25/11 zijn er geen plaatsten meer. Mogelijk komen er later weer plaatsen beschikbaar. Volg de site of social media voor de laatste informatie!

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@033opdefiets.nl of bel 0655890633. Geef even aan in welke week je zou willen deelnemen en met welke van onderstaande fietsen of met je eigen fiets. We nemen dan contact met je op. Bij deelname ga je akkoord met de deelname-voorwaarden-033odfDank alvast voor je belangstelling!

Contact

Neem contact op via info@033opdefiets.nl

033opdefiets maakt onderdeel uit van Bureau voor fietsstimulering triple Joy

Initiatief

033opdefiets in de regio Amersfoort, Leusden en omgeving. Dus ook van jou! 033opdefiets wordt sinds 2016 mede mogelijk gemaakt door een kernteam van bewoners en ondernemers in Amersfoort. Samen werken we aan een mooiere regio Amersfoort.